HAETAAN Tuotevastaavaa

Titec etsii nyt tiimiinsä tuotevastaavaa vakituiseen työsuhteeseen Kuopioon.

Millaista työ on?

Iso osa työajastasi menee erilaisten teknisten taksijärjestelmien ja muiden Titec Oy:n tuotteiden vastuutehtävissä. Vastaat sovellusten ongelmatilanteista, eli käytännössä selvität, mistä ongelma/vika löytyy ja miten sen voi ratkaista. Esimerkkeinä maksupäätteisiin, taksamittareihin, ohjelmistoihin tai infotauluihin liittyvät kehitys- ja ongelmatilanteet. Palvelet asiakkaitamme ympäri Suomen, joten asiakkaiden ongelmanratkaisua tehdään pääsääntöisesti etänä, mutta myös matkustaminen kuuluu toimenkuvaan. Suurin osa työssä tehtävistä puheluista hoituu suomen kielellä, mutta sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito vaaditaan.

Muulla työajallasi avustat helpdesk:ssä, laskutuksessa, tarjouksissa, tilauksissa ja muissa toimistotöissä, eri järjestelmiä ja Exceliä hyödyntäen. Tuotevastaavana toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin kanssa, tehden itsekin myyntiä tukevia tehtäviä.

Millaista tekijää etsimme?

Koulutukseltasi voit olla joko myynnillisen tai teknisen korkeakoulututkinnon omaava tiimipelaaja. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokeneempi taitaja.

Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Luonteeltasi olet positiivinen, vastuullinen ja oma-aloitteinen. Omaat ongelmanratkaisukykyä sekä hallitset Excelin monipuolisen käytön.

Sovit joukkoomme mainiosti, kun sinulta löytyy sopivasti myyntihenkisyyttä ja kenties aikaisempaa kokemusta myynnin avustavista tehtävistä. Myyntiin saat tukea ja apua kokeneilta myyjiltämme.

Työskentelet itsenäisellä otteella osana ammattitaitoista tiimiä. Kykenet johtamaan omaa työskentelyäsi niin, että työt tulee tehtyä aikataulussa. Mikäli sinulla on tietotaitoa taksialasta, lasketaan se eduksesi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, työvuorot sijoittuvat virka-aikaan. Töitä tehdään viihtyisissä tiloissamme Kuopion Leväsellä, mutta työssä on myös osittainen etätyömahdollisuus. Työhön saat kattavan perehdytyksen kokeneilta alan ammattilaisilta, joita meillä työskentelee tällä hetkellä kahdeksan.

Käytössä on auto- ja korjaamoalan työehtosopimus sekä kuukausipalkka. Palkkaus muodostuu osaamisesi mukaan, ollen haitarissa 2500 € – 3500 €/kk.

Työsuhde-etuna tarjoamme liikunta- ja kulttuurisetelit.

Työsuhde solmitaan Titec Oy:n ja valitun henkilön välille. Aloitus sovitusti syksyn aikana.

Hakeminen

Tämä on haluttu tehdä helpoksi. Jätä meille yhteystietosi ja kerro samalla muutama sana kokemuksestasi ja työhistoriastasi. Vaihtoehtoisesti voit laittaa liitteeksi cv:n, josta samaiset asiat tulevat ilmi.

Me olemme hakijoihin yhteydessä pikaisesti ja aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Toivottavasti saamme sinusta uuden työkaverin!

Palkkaus: 2500 € – 3500 €/kk

Lisätietoja:

Janne-Pekka Pesonen
janne-pekka.pesonen@ammattitaitoa.fi
Puhelin 044 4914 588

Haku alkaa 2. lokakuuta 2023 ja päättyy 31. lokakuuta 2023, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Ongelmanratkaisukyky
  • Monipuolinen Excel-osaaminen
  • Myynnillinen tai tekninen korkeakoulututkinto
  • Sujuva suomen ja englannin kielitaito

Titec Oy

Me olemme kuopiolainen Titec Oy. Yrityksemme on toiminut jo 20 vuotta. Olemme luotettava ajoneuvojen lisälaitteiden myyntiin ja asennukseen erikoistunut täyden palvelun talo.

Valikoimistamme löydät laadukkaat taksituotteet kuten taksivalaisimet, taksikamerat, taksamittarit, alkolukot ja -testerit sekä muut taksivarusteet. Kauttamme myös digitaaliset viestintäjärjestelmät ja palvelut.

Maksuluettelo

Lue myös:

Nettisivut on uudistettu!

Uudet nettisivumme ovat nyt julkaistu! Sivujen ulkoasu on uudistettu ja modernisoitu, joten ne näyttävät nyt entistäkin paremmilta. Toivomme, että käytät aikaa tutustuaksesi

Scroll to Top