fbpx

MBS-15 LINJAKILPI

Tilaustuote


MBS-15 on erityisesti pikkubusseihin ja tila-autoihin tarkoitettu linjakilpi. Monipuolisilla ominaisuuksilla varustettua näyttöä voi käyttää myös isoimmissa busseissa opastus- tai apukilpenä. Vaihdettavat kohdenimet, liukuvat tekstit, käyttäjätasot, Android- yhteensopivuus yms. ovat nyt yhdessä tuotteessa. MBS linjakilvet soveltuvat myös muuhun opastukseen ja tiedottamiseen.

MB Sprinteriin saatavilla nyt oma asennustelinesarja!

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kotimainen kevyt ja pitkäikäinen LED-linjakilpi
MBS-15 on erityisesti pikkubusseihin ja tila-autoihin tarkoitettu linjakilpi. LED-valaistus, näytön kirkkauden säätö, Android- sovellus ja älykäs virranhallintaratkaisu ovat uusinta teknologiaa

Uusia ominaisuuksia
Monipuolisilla ominaisuuksilla varustettua näyttöä voi käyttää myös isoimmissa busseissa opastuskilpenä. Vaihtuvat kohdenimet, liukuvat tekstit, käyttäjätasot, yms. ovat nyt yhdessä tuotteessa. MBS-15 soveltuu myös muuhun opastukseen ja tiedottamiseen.

Helppo käyttää
Näytön tekstejä ja asetuksia voi ohjelmoida helposti ja vaivattomasti älypuhelimella. Android-älypuhelimen ja Linjakilven tiedonsiirto toimii Bluetooth- yhteyden kautta. Lisäksi Linjakilpi on varustettu pienellä kuljettajan omalla OLED-näytöllä ja ohjauspaneelilla.

LATAA ESITE TÄSTÄ—>

Lue Ammattiautot.fi juttu tästä —->

Kysy lisää (arkisin klo 8-17):
Titec Oy
Timo Lyytinen
P:0400-672222