MyPos Carbon maksupääte

275,00  (sis. alv.)


Meiltä saat myPOS maksupäätteet yrityksellesi. myPOS maksupäätteissä ei ole kuukausikustannuksia ollenkaan, maksat ainoastaan tapahtumakohtaiset kulut.

myPOS maksupäätteet ovat innovatiivisia ja laadukkaita maksupääteitä, jotka ovat kuitenkin edullisia hinnaltaan. Maksupäätteistä löytyy mm. myPOS Carbon, joka on edistyksellinen Android pohjainen maksupääte, sekä kevyempi myPOS Go maksupääte.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Vähän virtaa kuluttava, pölynkestävä, iskunkestävä ja vedenpitävä sekä IP54- ja ATEX-sertifioitu myPOS Carbon tarjoaa vankkaa suorituskykyä Android 9.0 -käyttöjärjestelmällään.

Uusi mobiili korttipääte sisältää myös nopean neliytimisen 1,4 GHz:n prosessorin. Yhdessä nopean lämpötulostimen kanssa se tarjoaa kattavasti eri toimintoja yhdessä kassamaksupäätteessä.

Samalla voit hyödyntää myPOS App Marketin sovelluksia verkkomaksuratkaisujemme lisäksi!

Nauti välittömästä varojen selvityksestä myPOSin avulla! Seuraa saumattomasti kaikkia saapuvia maksuja myPOS-mobiilisovelluksessa. Lisäksi saat myös kaikki yrityksen tarvitsemat ratkaisut – maksuttoman Standard-yrityskortin, maksuttoman IBANin ja myyjätilin ja paljon muuta!

myPOS Carbon ei ole pelkkä kassamaksupääte. Pääset myös nauttimaan verkkopankkitoiminnoista ja voit käyttää myPOS-tiliäsi pankkisiirtojen tekemiseen, lähettää maksupyyntöjä sekä valvoa ja hallita yrityskorttejasi, Private Label GiftCard -lahjakorttejasi ja laitteitasi.


Ota yhteyttä