myPOS Pro -maksupääte

309,00  (sis. alv.)

HUOM! Kun tilaat myPOS maksupäätteen meiltä, voimme asettaa tähän erikseen sovitut edullisemmat tariffit. myPOS.com verkkokaupasta ostettuihin tuotteihin tariffeja ei pysty muuttamaan.

Vähän virtaa kuluttava, pölynkestävä, iskunkestävä ja vedenpitävä sekä IP54- ja ATEX-sertifioitu myPOS Pro tarjoaa vankkaa suorituskykyä Android 10 -käyttöjärjestelmällään.

Uusi mobiili korttipääte sisältää myös nopean neliytimisen 1,4 GHz:n prosessorin sekä 5,5 tuuman kosketusnäytön. Yhdessä nopean lämpötulostimen kanssa se tarjoaa kattavasti eri toimintoja yhdessä kassamaksupäätteessä.

Samalla voit hyödyntää myPOS App Marketin sovelluksia verkkomaksuratkaisujemme lisäksi!

Nauti välittömästä varojen selvityksestä myPOSin avulla! Seuraa saumattomasti kaikkia saapuvia maksuja myPOS-mobiilisovelluksessa. Lisäksi saat myös kaikki yrityksen tarvitsemat ratkaisut – maksuttoman Standard-yrityskortin, maksuttoman IBANin ja myyjätilin ja paljon muuta!

myPOS Pro ei ole pelkkä kassamaksupääte. Pääset myös nauttimaan verkkopankkitoiminnoista ja voit käyttää myPOS-tiliäsi pankkisiirtojen tekemiseen, lähettää maksupyyntöjä sekä valvoa ja hallita yrityskorttejasi, Private Label GiftCard -lahjakorttejasi ja laitteitasi.

Scroll to Top