CABMAN MDT

ALL-IN-ONE TAKSAMITTARI

Cabman MDT on uusi All-in-One taksamittari Cabmanilta. Maailmanlaajuisesti Cabmanin laitteita on asennettu yli 40000 autoon. Suomessa taksamittareita on nyt useita satoja.

Cabman MDT on MID-hyväksytty ja täyttää Suomen laissa taksamittarilta vaadittavat määräykset. Laite sopii myös KELA ajoihin. Käyttöliittymältään Cabman MDT on selkeä ja helppokäyttöinen. Suunnittelussa kaikki on otettu huomioon helpottamaan kuljettajan, sekä johdon arkea.

Kaikki tiedot yrityksen ajoneuvoista, kuljettajista, vuoroista, maksutapahtumista, ajetuista matkoista, sekä työ- ja lepoajoista tallentuvat Cabman Data verkkopalveluun, jossa niitä on mahdollista tarkastella ja muodostaa erilaisiksi raporteiksi.

MID-SERTIFIOITU TAKSAMITTARI

Cabman MDT on MID-sertifioitu taksamittari, joka täyttää laissa määritellyt vaatimukset taksamittareilta. Laite sopii myös KELA ajoihin. Cabman MDT tallentaa automaattisesti tiedot Cabman Data verkkopalveluun 299/2021 lain vaatimassa muodossa

YLEISKATSAUS SUUNNITELLUISTA MATKOISTA

Cabman MDT on mahdollista integroida ajonvälityspalveluihin. Ajonvälitysnäkymän avulla kuski näkee yhdellä silmäyksellä päivälle suunnitellut ajot. Kirjauksissa näkyy yksityiskohtaisia tietoja asiakkaan saapumis- ja lähtöajasta. Matkoja voidaan lisätä, muuttaa ja poistaa laitteen ohjauskeskuksessa. Matkojen järjestystä voidaan myös muuttaa.

Taksitarvikkeet - hyötyajoneuvojen varustelut - autovarustelut

Räätälöidyt ratkaisut yrityksellesi

Myyntitiimimme auttaa sinua sopivien tuotteiden löytämisestä.

Scroll to Top