myPOS maksupäätteet

MYPOS MAKSUPÄÄTTEET yleisesti

Meiltä saat myPOS maksupäätteet yrityksellesi. myPOS maksupäätteissä ei ole kuukausikustannuksia ollenkaan, maksat ainoastaan tapahtumakohtaiset kulut.

myPOS maksupäätteet ovat innovatiivisia ja laadukkaita maksupääteitä, jotka ovat kuitenkin edullisia hinnaltaan. Maksupäätteistä löytyy mm. myPOS Carbon, joka on edistyksellinen Android pohjainen maksupääte, sekä kevyempi myPOS Go maksupääte.

MYPOS CARBON

Vähän virtaa kuluttava, pölynkestävä, iskunkestävä ja vedenpitävä sekä IP54- ja ATEX-sertifioitu myPOS Carbon tarjoaa vankkaa suorituskykyä Android 9.0 -käyttöjärjestelmällään.

Uusi mobiili korttipääte sisältää myös nopean neliytimisen 1,4 GHz:n prosessorin. Yhdessä nopean lämpötulostimen kanssa se tarjoaa kattavasti eri toimintoja yhdessä kassamaksupäätteessä.

 

Samalla voit hyödyntää myPOS App Marketin sovelluksia verkkomaksuratkaisujemme lisäksi!

Nauti välittömästä varojen selvityksestä myPOSin avulla! Seuraa saumattomasti kaikkia saapuvia maksuja myPOS-mobiilisovelluksessa. Lisäksi saat myös kaikki yrityksen tarvitsemat ratkaisut – maksuttoman Standard-yrityskortin, maksuttoman IBANin ja myyjätilin ja paljon muuta!

myPOS Carbon ei ole pelkkä kassamaksupääte. Pääset myös nauttimaan verkkopankkitoiminnoista ja voit käyttää myPOS-tiliäsi pankkisiirtojen tekemiseen, lähettää maksupyyntöjä sekä valvoa ja hallita yrityskorttejasi, Private Label GiftCard -lahjakorttejasi ja laitteitasi.

MYPOS Go

Kannettava maksupääte sisältää integroidun MAKSUTTOMAN 3G/4G-data-SIM-kortin, jonka avulla voit hyväksyä maksuja missä ikinä oletkin.

Ominaisuudet:

  • Lähetä kuitit sähköpostilla tai tekstiviestillä suoraan laitteestasi.
  • myPOS Go -maksupäätteellä voit hyväksyä helposti lähimaksut sekä sirulliset että magneettijuovalliset kortit.
  • Ota tippitoiminto käyttöön ja maksupääte voi vastaanottaa asiakkailtasi pyytämät tipit.
  • Seuraa yksittäisten työntekijöiden suoriutumista ja jaa tipit vaivattomasti
  • Välitön selvitys – Saa maksu myPOS-myyjätilille alle kolmessa sekunnissa ilman lisämaksua.

Taksitarvikkeet - hyötyajoneuvojen varustelut - autovarustelut

Räätälöidyt ratkaisut yrityksellesi

Myyntitiimimme auttaa sinua sopivien tuotteiden löytämisestä.

Scroll to Top