Yksilölliset taksivalaisimet

Yksi menestyksen keskeinen kilpailutekijä muuttuneella taksi-alalla on vahvan ja tunnetun tuotemerkin rakentaminen. On oltava tunnistettava ja näkyvä brändi, jonka asiakkaat voivat helposti tunnistaa ja johon he voivat luottaa.

Oikealla tavalla erottauminen katukuvassa ja varsinkin pimeässä tai hämärässä on tärkeää. Vahvan mielikuvan luominen näkyvällä ja tunnetulla taksikuvulla helpottaa asiakkaita tunnistamaan oikean taksin.

Mahdollisuus parhaimmalle näkyvyyspaikalle liikenteessä

Taksivalaisin on parhaimpia mainospaikkoja liikenteessä, omalle brändille ja tarvittaessa myös kaupalliselle yhteistyökumppanille. Kysy meiltä lisätietoa mahdollisuuksista  ja vaihtoehdoista!

Muuttuvat markkinat

Suomen taksimarkkinoiden muuttuessa on taksiyhtiöiden profiloituminen ja tuotemerkin tunnettavuus on tärkeämpää kuin koskaan.
Kilpailullisilla markkinoilla yrityksen tunnettavuus on erittäin tärkeää.
Tunnettu brändiasiantuntija Hans Brindfors sanoin: ”Taksikupu on se mistä ihmiset ensimmäisenä tunnistavat taksin ja se yhdistetään voimakkaasti yrityksen brändiin”.

Ja tästähän olemme kaikki samaa mieltä!

Tehdään se yhdessä

Ajatuksesta toteutukseen on pitkä matka. Meiltä löytyy suunnittelijat, ammattitaito ja osaaminen. Asiakas määrittää suuntaviivat, jonka jälkeen tuote alkaa muotoutua.
Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden saada yksinoikeuden tiettyjen taksivalaisimien malleihin varmistaaksemme, etteivät muut tahot pääse käyttämään samanlaisia taksivalaisimia. Nämä mallit on ns. ”merkitty yksinoikeudella”. Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoa ja uusia ajatuksia taksikalustosi huomaamista varten.

Kallista?

”Keskikokoiselle” taksiyhtiölle oman, erilaisen, suojatun, uniikin ja näkyvän taksivalaisimen kustannus on ominaisuuksista riippuen noin 10-20,00 euroa/kk/auto.

 

Lisätietoja:
Titec Oy
Hpj. Timo Lyytinen
p:0400-672222
email: timo@titec.fi

Lue artikkeli taksien plagioinnista uutisarkistosta!

Pyydä tarjous