Tiplet -infonäyttö sovellus

Tiplet-11

Monipuolinen viestintäjäjestelmä

Tiplet- taksinäyttö  on uusi ja monipuolinen digitaalinen viestintäjärjestelmä takseihin. Tiedottamisen lisäksi järjestelmällä voi ansaita lisätuloja yritykselle mainosmyynnillä.

Tipletin avulla viestintä onnistuu etänä järjestelmään kirjautuneisiin laitteisiin ja järjestelmiin. Kuva-, video- ja tekstimuotoisen materiaalin julkaisu tapahtuu selainpohjaisen sovelluksen käyttöliittymästä. Tietoa voidaan julkaista samalla kertaa useissa eri viestintäkanavissa ja -laitteissa. Järjestelmällä voi myös kerätä tietoa omavalintaisilla kyselyillä tai mitata asiakastyytyväisyyttä.  Älykkäiden ominaisuuksien ansiosta muutokset päivittyvät nopeasti käyttäjille reaaliajassa tai ajastetusti.

Moneen tarkoitukseen

Taksikäytössä sovelluksemme mahdollistaa hintojen esittämisen ajankohdan mukaisilla hinnolla,  ja tietysti myös Traficomin määräyksen mukaisessa muodossa ja formaatissa tarvittaessa. Sovelluksella on paljon muita ominaisuuksia, kuten ajastukset, mainokset, asiakas tiedotteet sekä myös kuljettajakortin/yrittäjän tiedot digitaalisesti esitettynä.

Myös taksin tai muun kuljetuksen tilaus on mahdollista Tiplet- järjestelmän kautta, joko sähköpostilla tai suoraan integroituna erilaisiin järjestelmiin.

Bussi-, laiva-, lauttaliikenteen näytöissä Tipletillä voidaan tietysti näppärästi yhdistää mainonta sekä muu asiakastiedottaminen.

Tiplet-24

Taksitarvikkeet - hyötyajoneuvojen varustelut - autovarustelut

Räätälöidyt ratkaisut yrityksellesi

Myyntitiimimme auttaa sinua sopivien tuotteiden löytämisestä.

Scroll to Top