fbpx

Tiplet -infonäyttö sovellus

Tiplet järjestelmä  on uusi monipuolinen digitaalinen viestintäjärjestelmä liiketiloihin, työpaikoille tai vaikka ajoneuvoihin.

Tipletin avulla viestintä onnistuu etänä järjestelmään kirjautuneisiin laitteisiin ja järjestelmiin. Kuva-, video- ja tekstimuotoisen materiaalin julkaisu tapahtuu selainpohjaisen sovelluksen käyttöliittymästä. Tietoa voidaan julkaista samalla kertaa useissa eri viestintäkanavissa ja -laitteissa. Järjestelmällä voi myös kerätä tietoa omavalintaisilla kyselyillä tai mitata asiakastyytyväisyyttä.  Älykkäiden ominaisuuksien ansiosta muutokset päivittyvät nopeasti käyttäjille reaaliajassa tai ajastetusti.

Taksikäytössä sovelluksemme mahdollistaa hintojen esittämisen Traficomin määräämässä muodossa ja formaatissa, ajastukset ja dynaamisen hinnoittelun reaaliajassa, sekä kuljettajakortin/yrittäjän tiedot digitaalisesti esitettynä.

Myös taksin tai muun kuljetuksen tilaus on mahdollista Tiplet- järjestelmän kautta, joko suoraan sähköpostilla tai integroituna erilaisiin järjestelmiin.

Bussi-, laiva-, lauttaliikenteen näytöissä Tipletillä voidaan näppärästi yhdistää mainonta sekä muu asiakastiedottaminen.

www.tiplet.fi