iFleetcam-Turvakamera

iFleetcam parantaa kuljettajien ja asiakkaiden turvallisuutta takseissa

Turvakamera ennaltaehkäisee taksinkuljettajiin kohdistuvaa väkivaltaa ja saa myös asiakkaan tuntemaan olonsa turvalliseksi. Kameroilla on useissa tutkimuksissa todettu olevan turvallisuutta parantava vaikutus takseissa. Myös turvallisuuden tunne vahvistuu takseissa missä on turvakamera.

iFleetcam on turvakamera, jonka avulla voidaan tallentaa kuvamateriaalia ja reittihistoriaa useilla eri ohjaustavoilla. Sisäänrakennetun GPS- ja 3G/GPRS-modeemin ansiosta on mahdollista seurata reaaliajassa kaikkia järjestelmään määriteltyjä ajoneuvoja. Järjestelmä kokoaa tiedot ja reittihistorian jokaisesta ajetusta ajosta, ja sen kautta on mahdollista tallentaa raportteja eri tapahtumista. Laitteisto ja järjestelmä ovat suojattuja, joten ulkopuolisen on mahdotonta päästä käsiksi tallennettuun kuvamateriaaliin tai ajotietoihin.

TURVAA KULJETTAJALLE JA MATKUSTAJALLE

iFleetcam-turvakameran laatu ja luotettavuus on parasta mahdollista tasoa – se on paras turva niin kuljettajalle kuin matkustajallekin. Tarvittavat tiedot ja kuvat taksin tapahtumista saadaan ladattua järjestelmästä tarvittaessa etänä. Myös taksikameran konfiguroinnit ja päivitykset onnistuvat pilvipalvelun avulla.

VAHINKOJA  SATTUU

Vahingoille on aina mahdollisuus, riippumatta siitä kuinka turvallisesti kuljettajat ajavat. Kun vahinkoja sattuu, iFleetcam on paras ystäväsi. Se kuvaa videon tai ottaa still-kuvia tapahtumista, joten käytössäsi on tarvittaessa todisteita viranomaisille tai vaikka vakuutusyhtiöille. Lisäominaisuutena laitteistossa on myös niin kutsuttu ”liikennekamera”.

SISÄÄNRAKENNETTU G-SENSORI

iFleetcamissa on sisäänrakennettu G-Sensori, jonka avulla kamera voi aloittaa videon kuvaamisen automaattisesti äkillisen pysähdyksen, suunnanmuutoksen tai ajoneuvon kaatumisen sattuessa. Älykkään puskurijärjestelmän ansiosta iFleetcam voi tallentaa videomateriaalia jo ennen vahingon tapahtumista.

HELPPO ASENTAA

iFleetcam on lujatekoinen mutta kuitenkin tarpeeksi pieni asennettavaksi tuulilasin yläreunaan näkökenttää haittaamatta.

Laitteiston keskusyksikkö on myös riittävän pieni asennettavaksi sopivaan paikkaan piiloon. Kameran mukana toimitetaan kaikki tarvittavat johdot.

IFLEETCAMIN OMINAISUUDET

iFleetcam käyttää uusinta tekniikkaa useilla uusilla ominaisuuksilla.

Pilvipalvelu

iFleetcam on yhdistetty internettiin sisäänrakennetun 3G modeemin ansiosta.

Sisäänrakennettu GPS

Sisäänrakennetun GPS:n avulla voit seurata jokaista autoasi etänä sekä saada turvakameralla otettuihin kuviin paikkatiedon.

Kuljettajan ajokäyttäytyminen

iFleetcamissä on sisäänrakennetut sensorit kuljettajan ajokäyttäytymisen seuraamista varten.

Terävät kuvat myös pimeällä

Kamerassa olevien IR-diodien avulla iFleetcam ottaa selkeitä ja teräviä kuvia myös pimeässä.

3G sekä GRPS

iFleetcam toimii moitteettomasti myös alueilla, joissa on heikko 3G-kuuluvuus laitteen GRPS-tuen ansiosta.

1080P Full HD

Kuvan ja videon laatu iFleetcamissa on terävää 1080P Full HD -laatua.

Verkkoportaali

Voit hallinoida ajoneuvojasi sekä ladata kuvia ja videoita turvallisen verkkoportaalin avulla.

Etätarkastukset

iFleetcamia voidaan käyttää etätarkastuksin, joten sinun ei tarvitse enää soittaa ajoneuvoon tai kutsua sitä huoltoon tarkastuksen takia.

Hinnat alkaen

  • Laite asennettuna 39,50 euroa/kk (24kk), sisältää etähallinnan palvelumaksun ja datansiirron.

Hinnat alv.0%

 

TÄYDELLISTÄ TURVALLISUUDEN HALLINTAA AJONEUVOISSA!