DRÄGER ALCOTEST 4000 Promillemittari

Pieni ja helppokäyttöinen Dräger alkotesteri tarjoaa käyttäjälle nopean ja luotettavan analyysin mittaamalla alkoholipitoisuuden uloshengityksestä.  Laitteesta käytetään myös nimitystä promillemittari, alkometri, alkotestesteri, jne.

389,00  (sis. alv.)

Tarkkuutta yli 60 vuoden ajan: Poliisin käyttämä mittaustekniikka
Dräger on ollut uloshengitysilman alkoholipitoisuutta mittaavien laitteiden globaali markkinajohtaja ja toimittaja ammattilaisille jo yli 60 vuoden ajan. Alcotest® 4000 -alkometrin mittaustekniikka on sama kuin tarkkuusalkometreissä. Alcotest 4000 on tarkoitettu niin yksityisille henkilöille kuin myös ammattikäyttöön, ja se on hintaluokassaan markkinoiden ainoa luotettava alkotesteri.

Nopea ja helppo näytteenotto
Mittaus käynnistetään helposti taustavalaistulla painikkeella. Lisäksi voit saada tuloksen valinnaisesti myös äänipalautteella. Laite on käyttövalmis muutamassa sekunnissa ja puhallusnäyte voidaan ottaa välittömästi. Samaa painiketta käytetään valikossa liikkumiseen.

Aina käyttövalmis
Kylminä talvipäivinä tai kuumina kesäpäivinä: Laite on käyttövalmis lähes välittömästi. Mittauslämpötila-alue on -5 °C … +50 °C.

Suunniteltu vuosien käyttöön Alcotest 4000 valmistetaan Saksassa ja se täyttää korkeimmat laatustandardit. Laitteen säännöllinen kalibrointi takaa, että mittaustekniikka pysyy tarkkana pitkään. Maailmanlaajuinen, alueisiin jaettu Dräger-huoltoverkosto varmistaa, että voit jatkaa laitteen käyttöä vuodesta toiseen.

Dräger Alcotest 4000 esite (PDF)

Paino 0,495 kg (kilogramma)
Mitat 7 × 15 cm (senttimetri)
Scroll to Top