Taksiyhtiön omat taksivalaisimet

Yksi menestyksen keskeinen kilpailutekijä muuttuvalla taksi-alalla on vahvan ja tunnetun tuotemerkin rakentaminen, jonka asiakkaat voivat helposti tunnistaa ja johon he voivat luottaa.

Oikealla tavalla erottuminen varsinkin pimeässä ja hämärässä on tärkeää. Vahvan mielikuvan luominen näkyvällä ja tunnetulla taksikuvulla helpottaa asiakkaita tunnistamaan oikean taksin.

Suomen taksimarkkinoiden muuttuessa taksiyhtiöiden profiloituminen ja tuotemerkin tunnettavuus on tärkeämpää kuin koskaan.
Kilpailullisilla markkinoilla yrityksen tunnettavuus on erittäin tärkeää.
Tunnettu brändiasiantuntija Hans Brindfors on sanonut; ”Taksikupu on se mistä ihmiset ensimmäisenä tunnistavat taksin ja että se yhdistetään voimakkaasti yrityksen brändiin”. Ja tästä olemme samaa mieltä!

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden saada yksinoikeuden tiettyjen taksivalaisimien malleihin varmistaaksemme, etteivät muut tahot pääse käyttämään samanlaisia taksivalaisimia. Nämä mallit on ns. ”merkitty yksinoikeudella”. Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoa ja uusia ajatuksia taksikalustosi huomaamista varten.

Scroll to Top