Tämä voi aiheuttaa käyttökatkoja ja toiminnallisuuksien puutteita sivuilla. 

Haetaan ajoneuvojen lisälaiteasentajia töihin, työharjoitteluun tai oppisopimuskoulutukseen

Lisälaiteasentajia/ -varustelija

Olemme laajentumiseen ja kasvuun tähtäävä yritys Kuopiossa, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman pääasiassa henkilöliikenteen ajoneuvojen lisälaitteita sekä niiden asennus- ja huoltopalvelut. Meillä on motivoitunut tiimi ja joustavat työajat. Arvostamme nopeasti uutta oppivia, kädentaitoisia erikoisosaajia.

Ketä haetaan?

Tehtäviin kuuluu erilaisten ajoneuvojen varustelu  ja lisälaitteiden asennukset, sekä omien tuotteiden valmistamista. Työtehtävät ovat monipuoliset eikä aika käy pitkäksi.

Odotamme sinulta teknistä pohjakoulutusta.  Muita ominaisuustoiveita tekijältä ovat esimerkiksi; maalaisjärkeä, oma-aloitteellisuutta, työkalujen hallintaa, käden taitoja ja mahdollinen ajokortti.
Tärkeintä on, että olet alasta kiinnostunut sekä innokas oppimaan lisää. Henkilönä olet joustava, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn.

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle jatkossa vakituisen työsuhteen lisäksi luotettavan ja vakaavaraisen yrityksen, sekä ainutlaatuisen ja loistavan mahdollisuuden eteenpäin urallasi.

Edellytykset

Toivomme sinulla olevan sinulla olevan tehtävään soveltuva koulutusta taustalla:
kuten auto-, autosähkö-, tietoliikenneasentaja, autopeltiseppä tai muu vastaava tutkinto
-Toivomme kokemusta ajoneuvojen lisälaiteasennuksista ja kiinnostusta alaan kohtaan
-Englannin ja/tai ruotsin kielen taito on eduksi, mutta ei välttämätön
-Satunnaisesti matkustusvalmiutta
-käden taitoja
-nuhteetonta taustaa
-(ajokorttia)

Lisätiedot ja yhteystiedot

Työpaikat:

Tiedustelut: Timo Lyytinen, puh. 0400672222, tiedustelut klo 16–17 välisenä aikana. Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen info@titec.fi  15.3.2023 mennessä.
Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Työharjoittelu ja oppisopimuspaikka:

Tiedustelut: Timo Lyytinen, puh. 0400672222, tiedustelut klo 16–17 välisenä aikana. Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen info@titec.fi  15.3.2023 mennessä.

 

Lue myös:

Taksimessut 2022

Titec mukana taksimessuilla 7.6. Jyväskylässä

Tervetuloa Taksimessuille 7.6.2022! Alan ykköstapahtuma tarjoaa nähtävää ja koettavaa kaikille kiinnostuneille. Päivätapahtuma 7.6. 2022 klo 12–17, iltatapahtuma klo 18–22.  Tule tutustumaan tuotteisiimme! Tiplet-

Scroll to Top