Haetaan ajoneuvojen lisälaiteasentajia töihin, työharjoitteluun tai oppisopimuskoulutukseen

Lisälaiteasentajia/ -varustelija

Olemme laajentumiseen ja kasvuun tähtäävä yritys Kuopiossa, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman pääasiassa henkilöliikenteen ajoneuvojen lisälaitteita sekä niiden asennus- ja huoltopalvelut. Meillä on motivoitunut tiimi ja joustavat työajat. Arvostamme nopeasti uutta oppivia, kädentaitoisia erikoisosaajia.

Ketä haetaan?

Tehtäviin kuuluu erilaisten ajoneuvojen varustelu  ja lisälaitteiden asennukset, sekä omien tuotteiden valmistamista. Työtehtävät ovat monipuoliset eikä aika käy pitkäksi.

Odotamme sinulta teknistä pohjakoulutusta.  Muita ominaisuustoiveita tekijältä ovat esimerkiksi; maalaisjärkeä, oma-aloitteellisuutta, työkalujen hallintaa, käden taitoja ja mahdollinen ajokortti.
Tärkeintä on, että olet alasta kiinnostunut sekä innokas oppimaan lisää. Henkilönä olet joustava, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn.

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle jatkossa vakituisen työsuhteen lisäksi luotettavan ja vakaavaraisen yrityksen, sekä ainutlaatuisen ja loistavan mahdollisuuden eteenpäin urallasi.

Edellytykset

Toivomme sinulla olevan sinulla olevan tehtävään soveltuva koulutusta taustalla:
kuten auto-, autosähkö-, tietoliikenneasentaja, autopeltiseppä tai muu vastaava tutkinto
-Toivomme kokemusta ajoneuvojen lisälaiteasennuksista ja kiinnostusta alaan kohtaan
-Englannin ja/tai ruotsin kielen taito on eduksi, mutta ei välttämätön
-Satunnaisesti matkustusvalmiutta
-käden taitoja
-nuhteetonta taustaa
-(ajokorttia)

Lisätiedot ja yhteystiedot

Työpaikat:

Tiedustelut: Timo Lyytinen, puh. 0400672222, tiedustelut klo 16–17 välisenä aikana. Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen info@titec.fi  15.3.2023 mennessä.
Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Työharjoittelu ja oppisopimuspaikka:

Tiedustelut: Timo Lyytinen, puh. 0400672222, tiedustelut klo 16–17 välisenä aikana. Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen info@titec.fi  15.3.2023 mennessä.

 

Lue myös:

HAETAAN Teknistä asiantuntijaa

Titec etsii nyt tiimiinsä Teknistä asiantuntijaa kesätöihin tai vakituiseen työsuhteeseen Kuopioon. Millaista työ on? Iso osa työajastasi menee erilaisten teknisten taksijärjestelmien, hyötyajoneuvojen ja

Nettisivut on uudistettu!

Uudet nettisivumme ovat nyt julkaistu! Sivujen ulkoasu on uudistettu ja modernisoitu, joten ne näyttävät nyt entistäkin paremmilta. Toivomme, että käytät aikaa tutustuaksesi

Scroll to Top