Haetaan myyntikoordinaattoria/ -assistenttia töihin ja/tai työharjoitteluun

TEHTÄVÄ ON TÄYTETTY. KIITOS MIELENKIINNOSTA HAKIJOILLE!

MYYNTIKOORDINAATTORI-/ASSISTENTTI

Me olemme kuopiolainen Titec Oy. Yrityksemme on toiminut jo 20 vuotta. Olemme luotettava ajoneuvojen lisälaitteiden myyntiin ja asennukseen erikoistunut täyden palvelun talo.
Valikoimistamme löydät laadukkaat taksituotteet kuten taksivalaisimet, taksikamerat, taksamittarit, alkolukot ja -testerit sekä muut taksivarusteet. Kauttamme myös digitaaliset viestintäjärjestelmät ja palvelut.

Me Titec Oy:lla kuuntelemme aktiivisesti asiakkaidemme toiveita. Olemme ennakkoluulottomasti mukana alamme tuotekehityksessä, viranomaisten säännöksiä unohtamatta.

Tehtävässä toimit asiakaspalvelutyössä sekä myynnin monipuolisissa tukitehtävissä. Hoidat työssäsi mm. tilausten käsittelyä, asiakastietojen syöttämistä järjestelmiin ja tilaustoimitusten seuraamista sekä sopimusten hallinnointia. Lisäksi hoidat ostotilauksia ja niiden seurantaa, sekä laskutusta ja asiakasuoritusten seurantaa. Tehtäviisi kuuluu myös mahdollisesti myös markkinoinnin tehtäviä osaamisen mukaan. Työhön järjestetään kattava perehdytys.

Etsimme tehtävään ensisijaisesti vastuullista, positiivista, oma-aloitteista, tarkkaa ja energistä keskisuureen yritykseen sopivaa tiimipelaajaa.

Sinulla voi olla aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä, mielellään myynnillisten toimistotehtävien parista, sekä tehtävään soveltuva pohjakoulutus esim. merkonomin tai tradenomin tutkinto. Markkinoinnin perustaidot katsotaan eduksi.

Sinulla on sujuva suomen sekä englannin kielen taito. Hyvät kommunikaatiotaidot sekä hyvät IT-taidot yleisimpien tietokoneohjelmistojen osalta ovat ehdottomia edellytyksiä tehtävässä menestymiselle.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen valtakunnallisesti toimivassa yrityksessä ja viihtyisässä työyhteisössä. Töitä tehdään kokoaikaisesti asiakkaamme tiloissa Kuopion Leväsellä. Tehtävässä on myös osittainen etätyömahdollisuus.

Lisätiedot ja yhteystiedot

Työpaikat:

Klikkaa tästä Osuman sivulle

Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Työharjoittelu:

Tiedustelut: Timo Lyytinen, puh. 0400672222, tiedustelut klo 16–17 välisenä aikana. Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen info@titec.fi 15.3.2023 mennessä.

Lue myös:

HAETAAN Teknistä asiantuntijaa

Titec etsii nyt tiimiinsä Teknistä asiantuntijaa kesätöihin tai vakituiseen työsuhteeseen Kuopioon. Millaista työ on? Iso osa työajastasi menee erilaisten teknisten taksijärjestelmien, hyötyajoneuvojen ja

Nettisivut on uudistettu!

Uudet nettisivumme ovat nyt julkaistu! Sivujen ulkoasu on uudistettu ja modernisoitu, joten ne näyttävät nyt entistäkin paremmilta. Toivomme, että käytät aikaa tutustuaksesi

Scroll to Top