Kymenlaakson Taksi Oy:n uusi ilme

Titec Oy toimittaa uudet taksikuvut kaikkiin Kymenlaakson Taksi Oy:n autoihin. Sopimukseen kuuluvat yhtiön kaikki lähes 300 taksia.

Uusi taksiupu vahvistaa yhtiön autojen uutta näkyvää ilmettä. Kymenlaakson Taksi Oy:n Toimitusjohtaja Timo Lönnbergin mukaan tilauspäätökseen vaikutti asiakaskohtaisesti räätälöity tuote ja toimittajan hyväksi havaitut prosessit.

Toimitukset alkavat jo helmikuun aikana

”On tärkeää, että asiakkaat oppivat tunnistamaan uuden taksikuvun nyt jo kevään ja pimeän aikaan, jotta se ei aiheuta sekaannusta loppukesällä” muistuttaa Titec Oyn halituksen puheenjohtaja Timo Lyytinen.

Sopimus sisältää ehdon, etteivät Titec Oy tai valmistaja Pointguard Ab toimita samanlaisia taksivaloja Etelä- Suomen Aluehallintoviraston toimialueella muille kuin Kymenlaakson Taksi Oy:lle sopimuskauden aikana.

Lue lisää asiakaskohtaisista taksikuvuista tästä.

Lisätietoja

Kymenlaakson Taksi Oy
Timo Lönnberg, toimitusjohtaja

Titec Oy
Timo Lyytinen, hallituksen puheenjohtaja
Puh: 0400 672 222

Lue myös:

HAETAAN Teknistä asiantuntijaa

Titec etsii nyt tiimiinsä Teknistä asiantuntijaa kesätöihin tai vakituiseen työsuhteeseen Kuopioon. Millaista työ on? Iso osa työajastasi menee erilaisten teknisten taksijärjestelmien, hyötyajoneuvojen ja

Nettisivut on uudistettu!

Uudet nettisivumme ovat nyt julkaistu! Sivujen ulkoasu on uudistettu ja modernisoitu, joten ne näyttävät nyt entistäkin paremmilta. Toivomme, että käytät aikaa tutustuaksesi

Scroll to Top