TAKSILAIN “KORJAUSSARJAN” MUUTOKSET VOIMAAN PORRASTETUSTI

Taksisääntelyn korjaussarjassa tehdyt lakimuutokset koskien hintojen esittämistä, taksamittaria ja muita laitteita tulevat voimaan 1.9.2021.
Taksiautoilijoilla on syksyyn asti aikaa tehdä lakimuutosten edellyttämät muutokset.

TRAFICOM MÄÄRÄYS 1.9.21 ALK.
TAKSAMITTARI

Takseissa käytettävän muun laitteen tai järjestelmän vaatimukset muuttuvat.
”Määrittelemällä tekniset vaatimukset varmistumme siitä, että esimerkiksi verovalvonta voidaan suorittaa riittävin ja luotettavin tiedoin.
Emme puutu siihen, miten tietojen keräämislaite teknisesti toteutetaan eikä laitteet tarvitse meiltä hyväksyntää.
Vastuu laitteen määräyksenmukaisuudesta on taksiliikenteen harjoittajalla”, kertoo Traficomin johtava asiantuntija Kimmo Pylväs.

LUE LISÄÄ TÄSTÄ

 

TRAFICOM MÄÄRÄYS 1.9.21 ALK.
HINTATIETOJEN ESITTÄMISTAPA MUUTTUU

Hinnastossa oltava esimerkkimatkan hinta. Takseissa olevat keltamustat hinnastot ovat jo monille matkustajille tuttuja.
Nyt hinnaston sisältöön tulee muutoksia. Hinnastossa on oltava muun muassa esimerkkimatkan hinta ja hinnastosta on käytävä ilmi, jos erityisryhmille tarjotaan lisäpalveluita.
Hinnastovaatimus koskee taksiasemalta alkavia taksimatkoja sekä muutoin ennalta tilaamatta tai varaamatta alkavia matkoja.

LUE LISÄÄ TÄSTÄ

 

 

Lue myös:

HAETAAN Teknistä asiantuntijaa

Titec etsii nyt tiimiinsä Teknistä asiantuntijaa kesätöihin tai vakituiseen työsuhteeseen Kuopioon. Millaista työ on? Iso osa työajastasi menee erilaisten teknisten taksijärjestelmien, hyötyajoneuvojen ja

Nettisivut on uudistettu!

Uudet nettisivumme ovat nyt julkaistu! Sivujen ulkoasu on uudistettu ja modernisoitu, joten ne näyttävät nyt entistäkin paremmilta. Toivomme, että käytät aikaa tutustuaksesi

Scroll to Top