Titec Oy mukana Lapin Taksien syyspäivillä

Suomen Taksiliiton Lapin lääninyhdistys ry järjesti perinteiset Lapin Taksien Syyspäivät Kittilän Levillä  28.9.-30.9.2018.
Syyspäivien tarkoituksena on ollut saada taksiautoilijoille lisätietoa suomalaisesta taksitoiminnasta ja sen kehityksestä, sekä kaikista uusista alan mahdollisuuksista sekä uhkakuvista.
Paikalla oli lukuisia taksiautoilijoita, taksiliiton edustajia ja useita taksialan sidosryhmiä esittelemässä omia tuotteitaan.
Taksialan sidosryhmistä paikalla oli; Veho Group Oy, Semel Oy, DDS Oy, Trippi Oy, Niemelän Auto Oy, A-Vakuutus, Jonasson Oy, Tamlans Oy, Verifone Oy, Frogne Oy, ST1 Oy, Porokello ja Titec Oy.

Kiitokset järjestäjille taas kerran onnistuneesta tapahtumasta.

Kuvasatoa:

Titecin esillä olleet tuotteet

 

Taksiliiton toimitusjohtajan Timo Koskisen puheenvuoro

 

Mercedes Benz E-Class

 

Kansanedustaja Markus Lohi (kesk.) kertomassa eduskunnan kuulumiset

 

Uusia taksikupu- malleja

 

Kelit suosivat syyspäiviä

 

Lue myös:

HAETAAN Teknistä asiantuntijaa

Titec etsii nyt tiimiinsä Teknistä asiantuntijaa kesätöihin tai vakituiseen työsuhteeseen Kuopioon. Millaista työ on? Iso osa työajastasi menee erilaisten teknisten taksijärjestelmien, hyötyajoneuvojen ja

Nettisivut on uudistettu!

Uudet nettisivumme ovat nyt julkaistu! Sivujen ulkoasu on uudistettu ja modernisoitu, joten ne näyttävät nyt entistäkin paremmilta. Toivomme, että käytät aikaa tutustuaksesi

Scroll to Top