Titec Oy toimittaa Taksi Hämeelle yhtenäiset taksivalot

Sopimus uudesta Taksi Hämeelle (Kanta – Hämeen Aluetaksi Oy) suunnitellusta ja räätälöidystä taksivalaisimesta tehtiin alkuvuodesta. Ensimmäiset toimitukset alkavat huhtikuun aikana ja toukokuun kuluessa tullaan toimittamaan koko tilausmäärä.

Taksi Häme

Taksi Häme on toiminta-alueensa autoilijoiden omistama markkinointi- ja tilausvälitysyhtiö. Toimintaa on kolmellatoista paikkakunnalla noin 250:llä autolla.

”Haluamme erottua ja olla helposti tunnistettava kalustomme suhteen Taksi Häme –brändin alla. Tähän kokonaisuuteen kuuluu taksin etuovien teippaukset sekä yhtenäiset taksivalaisimet” Kommentoi Kanta – Hämeen Aluetaksi Oy:n  TJ Juha Sirviö.

Lue myös:

HAETAAN Teknistä asiantuntijaa

Titec etsii nyt tiimiinsä Teknistä asiantuntijaa kesätöihin tai vakituiseen työsuhteeseen Kuopioon. Millaista työ on? Iso osa työajastasi menee erilaisten teknisten taksijärjestelmien, hyötyajoneuvojen ja

Nettisivut on uudistettu!

Uudet nettisivumme ovat nyt julkaistu! Sivujen ulkoasu on uudistettu ja modernisoitu, joten ne näyttävät nyt entistäkin paremmilta. Toivomme, että käytät aikaa tutustuaksesi

Scroll to Top