Titec Oy toimitti taksiyhtiö JYTAKSI:lle yksilölliset taksikuvut

Jyväskylän Aluetaksi Oy (JYTAKSI) halusi helpottaa asiakkaitaan tunnistamaan taksinsa Titec Oy:n toimittamilla brändätyillä taksikuvuilla.
”Yksilölliset taksikuvut ovat parantaneet huomattavasti erottumistamme kilpailijoista. Ne ovat tärkeä osa brändiämme”, toimitusjohtaja Esa Niemi toteaa.

Niemen mukaan taksiyrittäjät pelkäsivät aluksi, miten kuvut kestävät pakkasella, kun kuvuissa on erilainen kiinnitys. Ne ovat kuitenkin kestäneet hyvin, ongelmia ei ole tullut vastaan.

Valaisinmalleja yksinoikeudella

”Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden saada yksinoikeuden tiettyjen taksivalaisimien malleihin varmistaaksemme, etteivät muut tahot pääse käyttämään samanlaisia taksivalaisimia”, Titec Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Lyytinen kertoo. Näin toimittiin myös JYTAKSI:n osalta, nyt yhtiön taksit erottuvat selvästi muista takseista toimialueellaan Jyväskylässä ja Muuramessa. Uudet kuvut asennettiin JYTAKSI:n kaikkiin eli yli 160 taksiin.

Hyviä kokemuksia

JYTAKSI:lla on vain hyviä kokemuksia Titec Oy:n yksilöityjen taksikupujen käyttöönotosta.
”Kiitämme yhteistyöstä ja toivomme, että yhteistyömme jatkuu myös tulevaisuudessa”, Niemi toivoo.

Lisätietoja:

JYTAKSI – Jyväskylän Aluetaksi Oy
Toimitusjohtaja Esa Niemi

Titec Oy
Hallituksen puheenjohtaja Timo Lyytinen

 

Lue lisää yksilöllisistä taksikuvuista

Lue myös:

HAETAAN Teknistä asiantuntijaa

Titec etsii nyt tiimiinsä Teknistä asiantuntijaa kesätöihin tai vakituiseen työsuhteeseen Kuopioon. Millaista työ on? Iso osa työajastasi menee erilaisten teknisten taksijärjestelmien, hyötyajoneuvojen ja

Nettisivut on uudistettu!

Uudet nettisivumme ovat nyt julkaistu! Sivujen ulkoasu on uudistettu ja modernisoitu, joten ne näyttävät nyt entistäkin paremmilta. Toivomme, että käytät aikaa tutustuaksesi

Scroll to Top