Titec Oy uutiskirje 04/2021

KORONA-AJAN HAASTEET TAKSI-ALALLA

Koronavirus on kurittanut meitä kaikkia jo yli vuoden päivät.

Teillä asiakkailla on paljon hyviä erilaisia esimerkkejä siitä, millaisilla keinoilla olette taistelleet virusta vastaan. Olette mm. kehitelleet erilaisia toimintatapoja turvallisen taksimatkustamisen ylläpitämiseksi ja huomioineet toiminnassa THL:n suositukset. Myös uusia innovaatioita erilaisiin kuljetuksiin on syntynyt.

AIKA SUUNNITELLA JA KEHITTÄÄ?

Rajoituksia alettaneen pikkuhiljaa purkaa ja varovainen toiveemme onkin, että tilanne osittain normalisoituisi jo kesällä 2021.
Nyt olisi hyvää aikaa varmistaa laitteiden toimivuus.Toimiiko turva- kamerasi ja hätä- järjestelmät moitteettomasti ja varmasti? Tästähän saattaa tulla ikimuistoinen pikkujoulujen loppuvuosi.

HALUAAKO YRITYKSESI EROTTAUTUA MUISTA, YKSILÖLLISILLÄ TAKSI-KUVUILLA?

Lue verkkosivuiltamme miten Vaasan Ulataksi Oy hyötyi hankkimalla käyttöönsä Titecin toimittamat yksilölliset taksi-valaisimet hyvissä ajoin ennen taksilain uudistusta 2018. Valaisimet ovat olleet heillä käytössään nyt noin kolme vuotta.

Lue artikkeli tästä

TAKSILAIN KORJAUSSARJAN MUUTOKSET HYVÄKSYTTIIN EDUSKUNNASSA

Taksisääntelyn korjaussarjassa tehdyt lakimuutokset astuvat suurelta osin pääosin voimaan 1.5.2021. Hinnoittelua sekä taksamittaria ja muita laitteita koskevat muutokset tulevat voimaan 1.9.2021.

Lue lisää tästä

ASENNUKSET AMMATTITAIDOLLA, LUOTETTAVASTI JO NOIN 20 VUOTTA.

Me olemme kuopiolainen Titec Oy. Luotettava liikkuvan kaluston varusteiden ja lisälaitteiden myyntiin ja asennukseen erikoistunut täyden palvelun talo. Kauttamme saat myös digitaaliset viestintäjärjestelmät ja palvelut. Me Titecillä kuuntelemme aktiivisesti asiakkaidemme toiveita. Olemme ennakkoluulottomasti mukana alamme tuotekehityksessä, viranomaisten säännöksiä unohtamatta. Suunnittelemme ja räätälöimme palvelumme juuri Teidän tarpeidenne mukaan.

Soita tai laita viestiä Titecin pojille ja kysy tarjoustamme suuremmille erille laitteista ja asennuksista! Suunnitellaan yhdessä yksilölliset taksi- kuvut juuri teidän tarpeisiin.

 

Lue myös:

HAETAAN Teknistä asiantuntijaa

Titec etsii nyt tiimiinsä Teknistä asiantuntijaa kesätöihin tai vakituiseen työsuhteeseen Kuopioon. Millaista työ on? Iso osa työajastasi menee erilaisten teknisten taksijärjestelmien, hyötyajoneuvojen ja

Nettisivut on uudistettu!

Uudet nettisivumme ovat nyt julkaistu! Sivujen ulkoasu on uudistettu ja modernisoitu, joten ne näyttävät nyt entistäkin paremmilta. Toivomme, että käytät aikaa tutustuaksesi

Scroll to Top